Medlemskap

Hvordan bli medlem 

Vil du bli medlem av Halden Sportsdykkere? Les klubbens sikkerhetsreglerbåtregler og vedtekter (du må akseptere disse), og fyll ut innmeldingsskjemaet på web eller på papir (krever Adobe Reader).

Skriv ut dette innmeldingsskjema, og send til info@haldensportsdykkere.org

Når skjemaet er fyllt ut og sendt, mottar du en innbetalingsblankett fra oss. Etter at denne er betalt, er du et fullverdig medlem av klubben, og kan møte opp på klubbens arrangementer. Når det gjelder luftfylling; møt opp på en klubbtur og få et annet medlem til å vise deg hvordan fyllingen foregår.

Dykketurer

Det er turer 1-2 ganger pr uke i sesongen, hovedsakelig Onsdager og søndager. I tillegg blir det arrangert turer «på sparket» via SMS-meldinger, for de som er interessert i dette. Båtsesongen varer fra mars-april til november. Utenom dette er det fine muligheter for å dykke f.eks i Lunnevika. Klubbturene har avgang fra Stensvik ca. kl.18:00 på onsdager og ca. kl.10:00 søndager. Klubbturene blir lagt ut på Facebook med mer informasjon og påmelding.

Medlemsmøter

Det avholdes medlemsmøter i klubbens lokaler på Knivsø Marine

Tilgang til kompressorrom

Vi har nøkkelkort til kompressorrommet, for de som betaler for luftfylling ,- dette er gyldig for ett kalender år. Medlemmer over 18 år og som har fått nødvendig opplæring i bruk av kompressorene, kan selv fylle luft på sine dykkerflasker. Man er selv også ansvarlig for å fyller på flasker som har gyldig trykkprøvingsstempel.

 

 

FacebookTwitterGoogle+Share